Marathon Praag, here I come                                5 mei 2011
De tas staat ingepakt. Morgenochtend de laatste spulletjes er in voor de reis naar Praag. Even een rondje van 42 km rennen in die, naar ze zeggen, prachtige stad. We zullen zien. Ik hoop dat er genoeg tijd is om er, ook zonder er hard door heen te rennen, nog wat van te zien. Het weer belooft veel te mooi te worden om te gaan rennen; 20 graden en volle zon. Typisch weer om op een terrasje neer te ploffen. Volgens mij gaan we daar toch wel even tijd voor inruimen.
De agenda
Morgenmiddag vanaf Schiphol naar Praag, een vlucht van anderhalf uur, en door naar het hotel. Zaterdagochtend de openings-ceremonie van het marathon-evenement, om daarna tijd te hebben om wat van Praag te gaan zien. Van collega's al veel tips gehad over wat ik "zeker moet gaan bekijken". Ik zal m'n best doen. Zondagochtend is de start al om 09:00 uur. Zo vroeg starten ben ik niet gewend dus we zullen zien hoe dat bevalt. Gezien het warme weer dat verwacht wordt is dat misschien nog niet eens zo verkeerd. Overigens mag je er in Praag 7 uur over doen dus alleen een blessure kan roet in het eten gooien zou je zeggen. Maar goed, het blijft altijd weer een roteind lopen.
Zondagavond een eindfeest waar ik in ieder geval de BOB niet hoef te zijn. Maandag aan het eind van de middag kom ik weer kijken hoe het hier gaat en zal ik wel een rugzak met verhalen hebben.
Tot maandag dan maar.