Je ziet het zelf, even heen en weer over het eiland en de marathon zit er op... Nu eerst weer verder bouwen aan de site, en morgen toch maar even een stukje lopen.
17 augustus 2010    Bouwen of rennen ?

Welkom bij het eerste bericht op deze webpagina. Op dit moment wordt (hard) gewerkt om de site te bouwen en te vullen.

Tussendoor moet er ook nog wat getraind worden. Over 19 dagen staat de volgende wedstrijd namelijk voor de deur. De Haarlemmermeer Marathon. Als het een beetje mee zit dan hoop ik dat er een PR (nu 2:54:22) gaat komen. En met "als het een beetje mee zit" bedoel ik eigenlijk:  niet te warm, niet te koud, hele weg wind mee, heuvel af een linker knie die niet al te moeilijk doet.

Haas fiets mee
Superblogger Ronald hoopt er bij te kunnen zijn om mij te hazen. Een geweldig aanbod natuurlijk. Hazen op de fiets weliswaar want Ronald is herstellende van een blessure. Met zijn steun, tips, muziek en wat er nog meer allemaal aan te pas komt moet een PR toch kunnen lukken. Bij de laatste marathon van Rotterdam was het verval net iets te groot. Dus nu is alle hoop gevestigd op de motivatiehaas die me de laatste 7 km op moet jagen.

Agenda
Lukt een PR dan niet, dan is er niks aan de hand. Mijn doel is om lekker bezig te zijn en er komen nog kansen genoeg voor het lopen van een snelle marathon. Voor de "Berenloop" op Terschelling op 7 november 2010 heb ik me al ingeschreven. RopaRun teamgenote Marjolein zocht een tassendrager en vroeg om mee te gaan. En ja, Terschelling is groot genoeg voor een marathon zonder dronken te worden van het rondjes lopen
.