Ondersteuning tijdens RopaRun                            31 mei 2011
De marathon in Rotterdam (april 2011) is funest geweest voor mijn rechter enkel. De dagen er na lekker dik en alle kleuren van de regenboog. Jammer dan. Beetje rust genomen en dan door naar Praag en Leiden. Weinig kans dus voor die enkel om te herstellen. En over de twee weken komt de RopaRun er aan. Daarom heb ik een hardloopmaatje gezocht die hier en daar een stukje van me over kan nemen. Hoop ik. Het is een vlot maar helaas ook wat brutaal kereltje. Ik wens ons sterkte...
Vreemde vogel
Het Roparun team van Tref&Co heeft de vreemde gewoonte om erg opvallend aan de start te verschijnen. Liefst ook bij het passeren van de gezellige plaatsjes in BelgiŽ en Nederland. Hoe gekker hoe beter. Het thema van dit jaar is "Piraten" en daar past de papegaai van Ronald prima bij. De loopsnelheid van een papegaai is natuurlijk dramatisch en daarom hebben we ook een wat vlotter vogeltje aan ons gezelschap toegevoegd. Daar komt nog bij dat hij af en toe een stukje van het rennen over neemt zodat de lopers van Tref&Co even rust hebben. Alleen maar winstpunten dus. Hoewel... Onze gele vriend is wat lastig in de hand te houden, heeft zo zijn eigen normen en waarden en het woord ADHD komt hem niet vreemd voor.
Alleen als hij samen met de papegaai het Tref&Co spaarvarken op kan plussen met het totaalbedrag van 1000 euro bestaat de kans dat hij de rit met ons uit loopt. Voor de financiŽle kant van het verhaal graag even klikken naar de site van Ronald zodat we de geldstromen in de hand houden.
Steun onze snelle gele vriend en doneer ook t.b.v. de RopaRun.
Samen rennen, maar eerst werkafspraken maken. Er kan er maar 1 de baas zijn.